BEL ONS VOOR ADVIES: 0485 - 371964
LinkedIn Facebook

Werkwijze

InnoTherm is een betrouwbare partner op het gebied van bodemenergie en infiltratiesystemen. Omdat ieder project weer anders is, beginnen wij altijd met een vrijblijvend en verkennend gesprek. We proberen daarmee een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de uitdaging die er ligt. Afhankelijk van de situatie bekijken wij welke oplossing het meest geschikt is. Bijvoorbeeld bij de vermogensbehoefte van uw pand, berekenen wij welke uitvoering warmtepomp hier het beste past. Wij zoeken altijd naar de meeste renderende toepassing. Uiteraard houden we ook rekening met uw persoonlijke wensen. Bovendien geven wij inzicht in de energiebesparing en terugverdientijd van onze duurzame systemen. Op die manier kunt u het beste vergelijken hoe interessant onze bodemoplossingen zijn.

InnoTherm regelt het gehele installatietraject van berekening, tekening tot uitvoering en kwaliteitscontrole. U heeft altijd één aanspreekpunt voor vragen of advies. Dat bespaart u tijd en dus geld. Transparantie en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector beseffen wij hoe belangrijk dat is. Bovendien bieden wij technische kennisondersteuning aan architecten, aannemers en installateurs. Dat zorgt voor een goede afstemming tussen de verschillende betrokken partijen in het bouwproces. Op die manier zal de implementatie van een duurzame energieoplossing zo optimaal mogelijk verlopen.

Naast bodemenergie en infiltratiesystemen kan InnoTherm u ook adviseren bij andere duurzame energie-, bodem- en installatieoplossingen. Wij zoeken dan samen met u naar de beste manieren om dit te kunnen realiseren.

Benieuwd naar onze mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Werkwijze

Kies voor duurzaam!

  • Lage energiekosten, hoge rendementen
  • Grote bijdrage aan behalen EPC-norm
  • Optimaal comfort voor de lange termijn
  • Minder vervuiling en CO2-uitstoot

Vragen of advies?

Bel ons op: 0485 - 371964
of mail ons: info@innotherm.nl