BEL ONS VOOR ADVIES: 0485 - 371964
LinkedIn Facebook

Wij zijn op zoek naar een installatie monteur!

Bedrijfscultuur
Als installatiemonteur bij InnoTherm kom je te werken in een klein, jong en informeel team waar hard gewerkt wordt, maar ook plezier gemaakt wordt. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s zich kunnen ontwikkelen op een manier waar zij zelf achter staan, daarom is goede begeleiding bij InnoTherm vanzelfsprekend. Je werkplek is iedere week weer anders: de ene week ben je bezig met het verduurzamen van een groot kantoorpand, de week daarna draag jij je steentje bij aan een fantastische nieuwbouw villa. Die diversiteit zorgt er voor dat jij je geen dag zult te vervelen.
 
Werken bij InnoTherm is leuk vanwege de uitdaging en veelzijdigheid. Ik krijg veel verantwoordelijkheid en bied klanten optimaal comfort in hun woning door middel van onze oplossingen. Doordat we een leuk team hebben voel ik me helemaal op mijn plek.”  -Stefan Cuppen, Elektromonteur van InnoTherm.
 
Functieomschrijving
Als installatiemonteur heb je een veelzijdige functie waarin je zowel alleen als samen met Stefan op pad gaat. Samen zorgen jullie er voor dat onze oplossingen geïnstalleerd worden bij opdrachtgevers in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Je bent verantwoordelijk voor het installeren van complete warmtepompsystemen waarbij zowel elektrotechnische- als loodgieterswerkzaamheden tot het takenpakket behoren. Ook het verhelpen van storingen, onderhouden en beheren van de warmtepompinstallaties zijn onderdeel van je functie.
 
Functie eisen
Om in aanmerking te komen voor de vacature installatiemonteur beschik je over een juiste drive en wil je graag leren. Daarnaast ben je zowel oplossings- als klantgericht vanwege de diverse omgevingen en uitdagingen en vind je het leuk om in een team te werken. Verder is het van belang dat je een technische achtergrond hebt en meerdere jaren werkervaring hebt opgedaan. Werkervaring is belangrijk, maar een persoon die in ons team past is net zo belangrijk.
 
Arbeidsvoorwaarden
We passen de CAO voor metaalbewerkingsbedrijf (klein metaal) toe. Dit betekent onder andere een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling. Investeren in onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarin staat jouw ontwikkeling centraal. Dit doen wij bijvoorbeeld in de vorm van opleidingen bij fabrikanten.

Meer weten over de vacature of onze organisatie? Neem dan contact op met ons via info@innotherm.nl of 0485-371964.

Kies voor duurzaam!

  • Lage energiekosten, hoge rendementen
  • Grote bijdrage aan behalen EPC-norm
  • Optimaal comfort voor de lange termijn
  • Minder vervuiling en CO2-uitstoot

Vragen of advies?

Bel ons op: 0485 - 371964
of mail ons: info@innotherm.nl