BEL ONS VOOR ADVIES: 0485 - 371964
LinkedIn Facebook

FAQ

In Nederland heeft u in principe geen vergunning nodig voor het plaatsen van verticale bodemwisselaars. Dit kan anders zijn wanneer uw bouwproject zich bevindt in een waterbeschermingsgebied of interferentiegebied. Het melden van een dergelijk systeem is altijd verplicht en wordt volledig door InnoTherm verzorgt. U kunt hiervoor informatie bij ons inwinnen.
Nee, maar wel op veel plaatsen in Nederland. Daarbij focust Innotherm zich op de gebieden Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.
De gemiddelde levensduur van onze systemen ligt tussen de 25 en 30 jaar. De bodemwarmtewisselaar heeft een veel langere levensduur.
Onze warmtepompsystemen hebben een vorstvrije opstelling nodig. Aangezien onze warmtepompen minimale warmte en geluid produceren, worden deze meeste geplaatst in een kelder, bijkeuken of bergruimte.
Dit is afhankelijk van de situatie en de persoonlijke behoeften. Op basis van uw gebouw en wensen berekent InnoTherm de benodigde capaciteit.
Wij adviseren jaarlijks onderhoud aan de installatie én aan de bron. In de eerste 5 jaar is dit zelfs nodig om de garantie te behouden.

Ja, in bijna alle gevallen krijgt u subsidie voor het plaatsen van een warmtepomp. Wij kunnen u informeren over de mogelijkheden.

Afhankelijk van de situatie, kunnen wij voor u berekenen wat de kosten en opbrengsten gedurende een lange periode (bijvoorbeeld 20 jaar) zijn. Op die manier krijgt u een perfect beeld hoe duurzaam onze oplossingen zijn.
De investeringskosten van een warmtepomp liggen aanzienlijk hoger dan de traditionele systemen. Echter wanneer de totale kosten op lange termijn worden bekeken, is een warmtepomp juist goedkoper. Graag berekenen wij voor u hoeveel dat zal zijn.

Kies voor duurzaam!

  • Lage energiekosten, hoge rendementen
  • Grote bijdrage aan behalen EPC-norm
  • Optimaal comfort voor de lange termijn
  • Minder vervuiling en CO2-uitstoot

Vragen of advies?

Bel ons op: 0485 - 371964
of mail ons: info@innotherm.nl