BEL ONS VOOR ADVIES: 0485 - 371964
LinkedIn Facebook

Over ons

InnoTherm is een jong en innovatief bedrijf dat complete oplossingen op het gebied van bodemenergie en infiltratiesystemen levert. Het is ons streven om een substantiƫle bijdrage te leveren aan het verduurzamen van uw woon- en werkomgeving. Wij zijn ontstaan vanuit een oplossingsgerichte samenwerking tussen verschillende vakmensen. Een combinatie van technische kennis en specialismen. Door deze krachtenbundeling heeft InnoTherm een onderscheidende positie in de markt. Als een van de weinige bedrijven zijn wij volledig gecertificeerd. Deze certificering (zowel onder als boven de grond) is een absolute voorwaarde is om bodemprojecten te mogen uitvoeren. Daarmee zijn wij uw partner voor het realiseren van effectieve en duurzame bodemoplossingen.

Naast bodemenergie en infiltratiesystemen kan InnoTherm u ook adviseren bij andere duurzame energie- en bodemoplossingen. Wij zoeken dan samen met u naar de beste manieren om dit te kunnen uitvoeren.

Gerenommeerde merken, zoals Albrand vloerverwarming, hebben aangegeven te willen samenwerken met InnoTherm. Dat typeert onze denk- en werkwijze: Door optimale samenwerking een duurzame oplossing aanbieden. Meer weten over onze werkwijze, klik dan door.

 

Kies voor duurzaam!

  • Lage energiekosten, hoge rendementen
  • Grote bijdrage aan behalen EPC-norm
  • Optimaal comfort voor de lange termijn
  • Minder vervuiling en CO2-uitstoot

Vragen of advies?

Bel ons op: 0485 - 371964
of mail ons: info@innotherm.nl