BEL ONS VOOR ADVIES: 0485 - 371964
LinkedIn Facebook

Wij zijn op zoek naar een allround medewerker buitendienst!

Vacature allround medewerker buitendienst

Bedrijfscultuur
Als allround medewerker buitendienst bij InnoTherm kom je te werken in een klein, jong en informeel team dat hard werkt, maar ook veel plezier maakt. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s zich kunnen ontwikkelen op een manier waar zij zelf achter staan. Daarom is goede begeleiding bij InnoTherm vanzelfsprekend. Je werkplek is telkens weer anders: de ene keer ben je bezig met het verduurzamen van een groot kantoorpand en de andere keer draag je je steentje bij aan de bouw van een fantastische nieuwbouw villa. Deze diversiteit zorgt ervoor dat je je geen dag zult vervelen.

Functieomschrijving
Als allround medewerker buitendienst bij InnoTherm ben je samen met het team verantwoordelijk voor het uitvoeren van verticale grondboringen die gebruikt worden als energiebron voor onze warmtepompsystemen. Je zorgt ervoor dat de bronnen optimaal presteren en dat deze zowel onder- als bovengronds netjes afgewerkt zijn, zodat de klant voor de levensduur van het woonhuis voorzien is van een goede installatie. Om dit te bereiken werk je met professionele machines zoals een minigraver en op termijn onze boorwagen. Naast het uitvoeren van grondboringen kun je tevens ingezet worden voor ons zusterbedrijf voor bronbemaling. Verder wordt initiatief nemen bij ons beloond. Heb je goede ideeën waardoor we ons werk slimmer of beter kunnen uitvoeren dan staan we hier uiteraard voor open. Ook willen we je op termijn graag kennis laten maken met installatietechniek.

“Ik heb het naar mijn zin bij InnoTherm omdat ik hier mag werken in een klein bedrijf met leuke collega’s. We werken met mooie machines en je krijgt de tijd om kwaliteit te leveren. Iedere nieuwe locatie brengt weer andere uitdagingen met zich mee en dat maakt het werk leuk en divers.” -Tim Aben, Boormeester bij InnoTherm.

Functie-eisen
Om in aanmerking te komen voor de vacature allround medewerker buitendienst bij InnoTherm dien je te beschikken over een leergierige mentaliteit en vind je het leuk om in de buitenlucht te werken met grote machines. Ervaring in de grondbewerking is een pré, maar zeker geen vereiste. We zoeken iemand die goed in het team past. Je hebt een goede dosis humor en je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken.

Arbeidsvoorwaarden
We passen de CAO voor metaalbewerkingsbedrijf (klein metaal) toe. Dit betekent onder andere dat je een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen en een uitstekende pensioenregeling krijgt. Investeren in onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarin staat jouw ontwikkeling centraal.

Wij zijn op zoek naar een allround medewerker buitendienst!

Kies voor duurzaam!

  • Lage energiekosten, hoge rendementen
  • Grote bijdrage aan behalen EPC-norm
  • Optimaal comfort voor de lange termijn
  • Minder vervuiling en CO2-uitstoot

Vragen of advies?

Bel ons op: 0485 - 371964
of mail ons: info@innotherm.nl