BEL ONS VOOR ADVIES: 0485 - 371964
LinkedIn Facebook

Voor wie?

InnoTherm levert duurzame bodemoplossingen voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers zoals aannemers, woningstichtingen en overheidsinstanties. We richten ons daarbij op renovatie en nieuwbouw projecten. Een woning moet vooral een fijne plek zijn waar u zich direct thuis voelt. Een duurzame woning waarin u zo lang mogelijk comfortabel kunt wonen, en waarbij de energiekosten zo laag mogelijk worden gehouden.

Daarnaast moet een nieuwbouw woning of bedrijfspand voldoen aan de zogenaamde EPC-norm. Een warmtepompsysteem levert een aanzienlijke bijdrage aan het behalen van deze norm. Ook kunnen gemeenten eisen stellen ten aanzien van de verwerking van regenwater. Belangrijke zaken waar u al in de ontwerpfase rekening mee dient te houden. Wij ondersteunen u graag met ons deskundig advies.

Bovendien bieden wij service en ondersteuning aan alle betrokken partijen in het bouwproces. Wij werken nauw samen met installateurs, architecten en aannemers. Omdat alle betrokken partijen in het bouwproject hebben te maken met de installatie van onze duurzame oplossingen. Afstemming en overleg tussen de verschillende partijen is daarbij essentieel. Van ontwerp tot uitvoerfase.

Ondernemers die investeren in duurzame energie kunnen rekenen op financiƫle voordelen. Door de Energie Investeringsaftrek leveren uw investeringen dubbel voordeel op. Naast de besparing op de energiekosten, betaalt u ook minder belasting. Wij gaan graag in gesprek om deze voordelen verder met u te bespreken.

Heeft u specifieke vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Voor wie?

Kies voor duurzaam!

  • Lage energiekosten, hoge rendementen
  • Grote bijdrage aan behalen EPC-norm
  • Optimaal comfort voor de lange termijn
  • Minder vervuiling en CO2-uitstoot

Vragen of advies?

Bel ons op: 0485 - 371964
of mail ons: info@innotherm.nl