BEL ONS VOOR ADVIES: 0485 - 371964
LinkedIn Facebook

Certificeringen

Als een van de weinige bedrijven is InnoTherm volledig gecertificeerd wat betreft de uitvoering van duurzame bodemoplossingen. Zowel boven als onder de grond. Deze complete certificering is een absolute voorwaarde om deze projecten te mogen uitvoeren. Vanwege de complexiteit van het plaatsen van verticale bodemwarmtewisselaars dient dit te gebeuren door geschoolde vakmensen.

InnoTherm beschikt over een geavanceerde boormachine waarmee iedere gewenste bodemdiepte bereikt kan worden. Dit geldt ook voor de realisatie van verticale infiltratietechnieken. Ook voor de installatie en aansluiting van de warmtepomp zijn wij erkend en bevoegd. Eén aanspreekpunt, voor de complete realisatie van uw duurzame bodemoplossing.

Vanwege onze specifieke bodemkennis weten we wat er wel en niet mogelijk is. Dit kan in iedere plaats of situatie weer anders zijn. Bijvoorbeeld verticale infiltratie van hemelwater is niet op iedere plek toegestaan. En soms is een gesloten warmtepompsysteem niet de beste keuze. Graag adviseren wij u over de oplossingen die wij kunnen bieden. Uiteraard zijn we altijd op de hoogte van de meest recente regelgeving. Erg belangrijk, want deze verandert voortdurend. Wilt u graag zaken doen met een van de beste kennispartners op het gebied van duurzame bodemoplossingen? Dan bent u bij InnoTherm aan het juiste adres.

Heeft u vragen met betrekking tot duurzame bodemoplossingen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kies voor duurzaam!

  • Lage energiekosten, hoge rendementen
  • Grote bijdrage aan behalen EPC-norm
  • Optimaal comfort voor de lange termijn
  • Minder vervuiling en CO2-uitstoot

Vragen of advies?

Bel ons op: 0485 - 371964
of mail ons: info@innotherm.nl