BEL ONS VOOR ADVIES: 0485 - 371964
LinkedIn Facebook

Wij zijn op zoek naar een leerling installatiemonteur!

Vacature leerling monteur
 
Bedrijfscultuur
Als leerling installatiemonteur bij InnoTherm kom je te werken in een klein, jong en informeel team waar hard gewerkt wordt, maar ook plezier gemaakt wordt. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s zich kunnen ontwikkelen op een manier waar zij zelf achter staan, daarom is goede begeleiding bij InnoTherm vanzelfsprekend. Je werkplek is iedere week weer anders: de ene week ben je bezig met het verduurzamen van een groot kantoorpand, de week daarna draag jij je steentje bij aan een fantastische nieuwbouw villa. Die diversiteit zorgt er voor dat jij je geen dag zult te vervelen.
 
Werken bij InnoTherm is leuk vanwege de uitdaging en veelzijdigheid. Ik krijg veel verantwoordelijkheid en bied klanten optimaal comfort in hun woning door middel van onze oplossingen. Doordat we een leuk team hebben voel ik me helemaal op mijn plek.”  -Stefan Cuppen, Elektromonteur van InnoTherm.
 
Functieomschrijving
Als leerling installatiemonteur ben je vaak op pad met je directe collega Stefan. Samen gaan jullie onze oplossingen installeren bij opdrachtgevers in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Je bent verantwoordelijk voor het installeren van complete warmtepompsystemen waarbij zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige werkzaamheden tot het takenpakket behoren. Ook het verhelpen van storingen, onderhouden en beheren van de warmtepompinstallaties zijn onderdeel van je functie.
 
Functie eisen
Om in aanmerking te komen voor de vacature leerling installatiemonteur beschik je over een juiste drive en wil je graag leren. Daarnaast ben je zowel oplossings- als klantgericht vanwege de diverse omgevingen en uitdagingen en vind je het leuk om in een team te werken. Verder is het van belang dat je gaat starten (of reeds gestart bent) aan een technische MBO opleiding. Wanneer je in bezit bent van een rijbewijs is dat een pré.
 
Arbeidsvoorwaarden
We passen de CAO voor metaalbewerkingsbedrijf (klein metaal) toe. Dit betekent onder andere een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling. Investeren in onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarin staat jouw ontwikkeling centraal. Dit doen wij bijvoorbeeld in de vorm van opleidingen bij fabrikanten.

Meer weten over deze vacature of onze organisatie? Neem dan contact op met Luuk van Dieten via Luuk@innotherm.nl of 06-11717664.

Kies voor duurzaam!

  • Lage energiekosten, hoge rendementen
  • Grote bijdrage aan behalen EPC-norm
  • Optimaal comfort voor de lange termijn
  • Minder vervuiling en CO2-uitstoot

Vragen of advies?

Bel ons op: 0485 - 371964
of mail ons: info@innotherm.nl