BEL ONS VOOR ADVIES: 0485 - 371964
LinkedIn Facebook

Wij zijn op zoek naar een (assistent) boormeester!

Vacature (assistent) boormeester

Bedrijfscultuur
Als (assistent) boormeester bij InnoTherm kom je te werken in een klein, jong en informeel team waar hard gewerkt wordt, maar ook veel plezier gemaakt wordt. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s zich kunnen ontwikkelen op een manier waar zij zelf achter staan, daarom is goede begeleiding bij InnoTherm vanzelfsprekend. Je werkplek is iedere week weer anders: de ene week ben je bezig met het verduurzamen van een groot kantoorpand, de week daarna draag jij je steentje bij aan een fantastische nieuwbouw villa. Die diversiteit zorgt er voor dat jij je geen dag zult te vervelen.
 
Functieomschrijving
Als (assistent) boormeester bij InnoTherm ben je samen met het team verantwoordelijk voor het uitvoeren van verticale grondboringen welke gebruikt worden als energiebron voor onze warmtepompsystemen. Je zorgt er voor dat de bronnen optimaal presteren en dat deze netjes afgewerkt zijn, zodat de opdrachtgever voor de levensduur van het huis voorzien is van bodemenergie.
 
“Ik heb het naar mijn zin bij InnoTherm omdat ik hier mag werken in een klein bedrijf met leuke collega’s. We werken met mooie machines en je krijgt de tijd om kwaliteit te leveren. Iedere nieuwe locatie brengt weer andere uitdagingen met zich mee en dat maakt het werk leuk en divers.” -Tim Aben, Boormeester bij InnoTherm.
 
Functie eisen
Om in aanmerking te komen voor de vacature assistent boormeester bij InnoTherm beschik je over een leergierige mentaliteit en vind je het leuk om in de buitenlucht te werken met grote machines. Ervaring in de grondbewerking is een pré, maar zeker geen vereiste. We zoeken iemand die goed in het team past, dat doe je wanneer je een goede dosis humor hebt en niet bang bent om je handen flink uit de mouwen te steken.
 
Arbeidsvoorwaarden
We passen de CAO voor metaalbewerkingsbedrijf (klein metaal) toe. Dit betekent onder andere een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling. Investeren in onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarin staat jouw ontwikkeling centraal.

Wij zijn op zoek naar een (assistent) boormeester!

Kies voor duurzaam!

  • Lage energiekosten, hoge rendementen
  • Grote bijdrage aan behalen EPC-norm
  • Optimaal comfort voor de lange termijn
  • Minder vervuiling en CO2-uitstoot

Vragen of advies?

Bel ons op: 0485 - 371964
of mail ons: info@innotherm.nl